Onze klanten

 • De heren van GreenMo Rent denken altijd met me mee over mijn elektrische scooters en fietsen. Het product blijft zich ontwikkelen en daarin worden ook mijn wensen meegenomen. Daarnaast staat het serviceteam altijd voor me klaar zodat ik nooit voertuigen stil heb staan. Ondertussen heb ik bijna 30 scooters en 40 fietsen van GreenMo rondrijden, en dit worden er steeds meer.

  Sjoerd van Seters - Domino’s Pizza Zwijndrecht, Barendrecht en Vlaardingen

 • Wij werken ruim twee jaar met GreenMo Rent en zij hebben bewezen hun afspraken na te komen. Afspraak is afspraak is niet makkelijk gezien onze complexe dienstverlening. Wij vragen zij draaien en alle problemen worden binnen 24 uur opgelost door heel Nederland. Kortom, zeer flexibele organisatie waar ze meedenken in oplossingen en de klant nog centraal staat.

  Henk-Jan Veenendaal - sanddScooterparkbeheerder

 • Elektrische scooters

  Model Emax
  Actieradius 70+ kilometer
  Maximale snelheid 45 km/u

  • E-scooter met grootste bereik van Europa
  • All risk verzekeringsdekking
  • Stil en hygiënisch
  Bekijk alle modellen
 • Elektrische scooters

  Model Emax
  Actieradius 70+ kilometer
  Maximale snelheid 45 km/u

  • E-scooter met grootste bereik van Europa
  • All risk verzekeringsdekking
  • Stil en hygiënisch
  Bekijk alle modellen

GreenMo Group neemt zZoomer dé Belgische marktleider elektrische bezorgmobiliteit over

GreenMo Group neemt zZoomer dé Belgische marktleider elektrische bezorgmobiliteit over

GreenMo Group, een deelneming van Rabo Corporate Investments, geeft vervolg aan haar snelle internationale groeipad en neemt per direct alle aandelen van zZoomer over en breidt daarmee haar 24 uurs servicenetwerk uit tot aan Parijs.

zZoomer is in 2017 gestart als full service verhuurbedrijf van elektrische bezorgvoertuigen voor met name de Belgische en Noord-Franse maaltijdbezorgmarkt - dé partner van takeaway.com voor de Belgische markt - en heeft een leidende positie verworven door haar betrouwbare service vanuit twee servicehubs nabij Antwerpen en Brussel.

Ambitie om marktleider in Europa te worden

Ondanks de onstuimige marktomstandigheden heeft GreenMo Group vol overtuiging de overname doorgezet. Managing director de heer Boersma van GreenMo Group: “Dit past volledig in de lange termijn strategie om in heel Europa servicehubs te starten of over te nemen en van daaruit al onze klanten van een optimale service te voorzien. De overname van zZoomer zal deze strategie verder versnellen.”

zZoomer’s managing director de heer Donne blijft aan boord, onder de paraplu van GreenMo’s serviceapparaat, om de groei in België en Frankrijk verder te versnellen.

Managing director de heer Donne: “Deze overname stelt zZoomer in staat om haar leidende positie verder uit te breiden, gebruikmakend van de datagestuurde preventieve serviceaanpak van GreenMo Group en haar sterke kapitaalspositie, maar met respect voor de specifieke noden van de Belgische markt.”

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

VOLG ONS OP:

GreenMo Rent is marktleider in de verhuur van (elektrische) voertuigen. Dit zijn onder andere (elektrische) scooters, elektrische bakscooters en elektrische fietsen.

Contact

Kiotoweg 211
3047 BG Rotterdam

info@greenmo.nl