Onze klanten

 • De heren van GreenMo Rent denken altijd met me mee over mijn elektrische scooters en fietsen. Het product blijft zich ontwikkelen en daarin worden ook mijn wensen meegenomen. Daarnaast staat het serviceteam altijd voor me klaar zodat ik nooit voertuigen stil heb staan. Ondertussen heb ik bijna 30 scooters en 40 fietsen van GreenMo rondrijden, en dit worden er steeds meer.

  Sjoerd van Seters - Domino’s Pizza Zwijndrecht, Barendrecht en Vlaardingen

 • Wij werken ruim twee jaar met GreenMo Rent en zij hebben bewezen hun afspraken na te komen. Afspraak is afspraak is niet makkelijk gezien onze complexe dienstverlening. Wij vragen zij draaien en alle problemen worden binnen 24 uur opgelost door heel Nederland. Kortom, zeer flexibele organisatie waar ze meedenken in oplossingen en de klant nog centraal staat.

  Henk-Jan Veenendaal - sanddScooterparkbeheerder

 • Elektrische scooters

  Model Emax
  Actieradius 70+ kilometer
  Maximale snelheid 45 km/u

  • E-scooter met grootste bereik van Europa
  • All risk verzekeringsdekking
  • Stil en hygiënisch
  Bekijk alle modellen
 • Elektrische scooters

  Model Emax
  Actieradius 70+ kilometer
  Maximale snelheid 45 km/u

  • E-scooter met grootste bereik van Europa
  • All risk verzekeringsdekking
  • Stil en hygiënisch
  Bekijk alle modellen

Politieagenten stappen massaal op GreenMo Rent e-scooters

Politieagenten stappen massaal op GreenMo Rent e-scooters

De Politie krijgt in 2020 nieuwe stads- en surveillancefietsen, e-bikes en e-scooters. De Politie kan hierdoor duurzamer de criminaliteit bestrijden en het biedt meer mogelijkheden om op plekken te komen die met een auto lastig te bereiken zijn. De Europese aanbesteding voor nieuwe elektrische scooters heeft, na uitgebreide tests met agenten, een Nederlandse winnaar opgeleverd.

De Politie is een exclusieve, meerjarige samenwerking aangegaan met GreenMo Rent uit Waardenburg voor de levering, de service, het schadeherstel en onderhoud van de elektrische Politie e-scooters!

Custom made elektrische Politie e-scooter

Speciaal voor de aanbesteding heeft GreenMo Rent een e-scooter geoptimaliseerd en geschikt gemaakt voor het intensieve politiewerk met bijvoorbeeld een langere actieradius. De aangeboden e-scooter heeft de zware testen goed doorstaan. Eén van de eisen van de Politie was een landelijk dekkende servicenetwerk met een hoog serviceniveau. Mede op basis hiervan werd de inschrijving van GreenMo beoordeeld als de beste prijs-kwaliteitverhouding en heeft GreenMo daardoor de aanbesteding voor de e-scooters gewonnen.

GreenMo Rent zal de eerste e-scooters in de loop van 2020 aan de Politie gaan uitleveren.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

VOLG ONS OP:

GreenMo Rent is marktleider in de verhuur van (elektrische) voertuigen. Dit zijn onder andere (elektrische) scooters, elektrische bakscooters en elektrische fietsen.

Contact

Kiotoweg 211
3047 BG Rotterdam

info@greenmo.nl